پخش ویدیو

شنبه ۲۵ فروردین ماه

دخترانم با اسباب بازی های خود بازی گروهی انجام دادند. کتاب کار ریاضی مسد انجام شد. نقاشی فصل بهار در دفتر نقاشی کشیده شد.

دخترانم غذای امروز را در حیاط مدرسه میل کردند و کلی بهشون خوش گذشت.

یکشنبه ۲۶ فروردین ماه

درباره مشاغل صحبت شد. درباره شغل های مختلف توضیح داده شد. شغل های که قبلا وجود داشتند و الان نیستند. شغل های که احتمالا در آینده نخواهند بود بحث و گفتگو شد.

سپس دخترانم درباره شغل مورد علاقه خود صحبت کردند و ابزار و وسایل مورد نیاز شغل خود را معرفی کردند. نقاشی درباره شغل مورد علاقه خود کشیدند

خمیر بازی انجام شد و دخترانم غذای خورد را در حیاط مدرسه میل کردند.

دوشنبه ۲۷ فروردین ماه

صداهای هم آغاز و هم پایان تکرارو تمرین شد. دفتر شطرنجی الگوهای شکلی کشیده شد. درباره ی انواع شغل ها بحث و گفتگو شد.

جشن متولدین فصل بهار برگزار شد. نمایش نامه سلیمان با دخترانم تمربن شد .

سه شنبه ۲۸ فروردین ماه

کاردستی مشاغل انجام شد. شعر مشاغل خوانده شد. اوریگامی روباه با نقاشی خلاق کشیده شد. فرزندانم غذا را در حیاط میل کردند.

نمایش سلیمان تکرار و تمرین شد

چهار شنبه ۲۹ فروردین ماه

شعر مشاغل خوانده شد. آزمایش علوم با شیر و رنگ های خوراکی در کلاس انجام شد. کتاب کار مسد انجام شد. نمایش سلیمان تکرار و تمرین شد

پاسخ دهید